21.9.2023

Merkityksellinen työ, voimavara ja menestyksen keijupöly

Menestyksestä on kirjoitettu ja kirjoitetaan paljon. Ja aiheesta. Sitä tavoitellaan, sen eteen tehdään töitä, sitä mitataan ja siitä palkitaan. Menestys on tärkeää sekä yksilölle, yritykselle, yhteisölle että yhteiskunnalle ja sen eteen haluan minäkin työtäni tehdä. Etenkin asiakkaidemme menestyksen eteen.

Herään aamuisin, koska haluan tehdä asioita, joilla on merkitystä. Uskon, että ihmisen perustarpeisiin kuuluu oleellisesti tarve olla merkityksellinen ja omalta osaltaan vaikuttaa positiivisesti asioiden kehitykseen. Ymmärrän merkityksellisyyden tunteen sekä motivaation, menestyksen ja että työhyvinvoinninkin yhdeksi tärkeäksi osatekijäksi. Se, että tekeminen on merkityksellistä, voi tarkoittaa suurien projektien läpivientiä ja suuria taloudellisia voittoja. Mutta se on paljon muutakin. Se on myös monia pieniä, arkisiakin, asioita. Se on sitä, että asiat sujuvat, aikataulut pitävät, löydetään tapoja tehdä paremmin, autetaan ja neuvotaan toisiamme, kannetaan yhdessä vastuuta henkilöistä ja asioista, jaetaan tietoa ja kannustetaan toisiamme parhaaseen lopputulokseen.

Nostan työn merkityksellisyyden jalustalle, koska toivon jokaisen löytävän päivästään merkityksellisiä hetkiä. Ja toivon, että autamme muita huomaamaan oman positiivisen merkityksensä asioihin. On ehkä meille monesti vaikeaa, mutta on enemmän kuin ok taputtaa itseään selkään. Vaikka monta kertaa päivässä. Ja kiittää myös työtoveria pienistäkin onnistumisista. Ja muistaa, että se tavallinen, mutta sujuva arki luotettavien kumppaneiden kanssa, on itsessään erittäin merkityksellinen asia.

Liityin hiljattain JPondin tiimiin, koska uskon, että täällä saan osana huikeaa ammattilaisten ryhmää olla toteuttamassa tätä perustarvettani. Joka päivä saamme tehdä sekä pieniä että suuria, sekä arkisia että räätälöityjä, asioita asiakkaidemme arjen helpottamiseksi ja menestyksen tukemiseksi.  

Keijupölyä, merkityksellisiä hetkiä ja menestystä loppuvuoteenne!

 

 

 

Anne Schukoff

Miss Manipenni-palvelut

anne.schukoff@jpond.fi