JPond Oy

 

Yritys nimeltä JPond

Vuonna 1985 Janne Lampi aloitti Havisevan koululla Kangasalla englannin kielen opinnot. Silloin oli tapana selvittää, voiko oppilaan nimestä kääntää ns. englanninkielisen nimiversion. Ylpeänä pieni Janne totesi olevansa Kangasalan oma James Pond. Samalla hän päätti, että hänen tuleva yrityksensä nimi tulisi olemaan JPond.

Janne piti lupauksensa. Reilut 20 vuotta myöhemmin Kangasalle todellakin perustettiin yritys nimeltä JPond. Mr. Pondin ajatuksena oli luoda yritys, jossa tyytyväinen työntekijä auttaa asiakastaan menestymään. Aikojen kuluessa JPond on kasvanut toiminimestä osakeyhtiöksi ja yhden miehen yrityksestä 15 ammattilaisen työpaikaksi. Kangasalan Pond ei taloushallinnon agentteineen joudu ihan yhtä tiukkoihin tilanteisiin kuin elokuvien 007, vaikka kyllä heilläkin haasteita riittää.

Kirjanpidon, verotuksen, työehtosopimusten ja lakien koukerot ovat välillä haasteellisia – ihan alan ammattilaisillekin. Silloin kysytään kaverilta neuvoa. JPondin toiminnan perusta on juuri yhteistyössä: yrityksen henkilökunnasta löytyy osaamista ja tietoa monelta eri alalta – ja loput selvitetään. JPond haluaa asiakkaansa menestyvän.

Mitä JPond sitten tekee?

  • Teemme, mitä asiakkaamme tarvitsevat.

Toiminta alkoi tilitoimistona, tällä hetkellä he ovat paljon enemmän.

  • Olemme asiakkaamme talousosasto. Meiltä saat käyttöösi Pirkanmaan osaavimmat agentit. Tiimimme on timanttia, ja tunnetusti timantit ovat ikuisia. Mitä siis laitetaan: kirjanpito-, palkanlaskenta- ja/tai sihteeripalvelut?

Heiltä hoituvat sellaisetkin työt, joita et tiennyt olevankaan. Meillä kaikilla on töitä, jotka eivät kiinnosta, mutta pitää tehdä. Anna siis JPondin hoitaa nämä tehtävät ja ota aikaa itsellesi ja perheellesi.

Näillä sivuilla voit tutustua JPondin palveluihin ja henkilökuntaan – saa soittaa tai laittaa viestiä!

 

Ota yhteyttä