Sähköinen talous­hallinto

LUPA SÄHKÖISTYÄ

Sähköinen taloushallinto mahdollistaa reaaliaikaisen tilannekuvan ylläpidon. Myös materiaalin arkistoiminen ja tiedon säilyttäminen on sekä helpompaa että turvallisempaa.

Tutustu tarkemmin blogeissamme:

Tekoäly taloushallinnossa – nyt vai vasta tulevaisuudessa?

Onko arkistoinnin pakko viedä aikaa, rahaa ja tilaa – miten varmistat asiakirjojen tietoturvan?

Netvisor- sähköistä taloushallintosi

Netvisor on sähköisen taloushallinnon ja palkanlaskennan järjestelmä, joka on käytössä jo yli 30 000 suomalaisessa yrityksessä. Netvisor sopii eri kokoisille yrityksille aina yksinyrittäjästä suuryrityksiin. Netvisorin yhteiskäyttöisyys mahdollistaa joustavan ja reaaliaikaisen yhteistyön yhdessä tilitoimiston kanssa. Automaatio ja helppokäyttöiset mobiilisovellukset korvaavat paperikuitit-, laskut ja mapit. Yrittäjä voi seurata omaa taloustilannetta kirjanpitäjän kanssa jaetusta näkymästä joko tietokoneelta tai mobiilisovelluksesta. Yhteiskäyttöisyyden
ansiosta taloustilanteen seuraaminen ja asioiden selvittäminen yhdessä kirjanpitäjän kanssa on helppoa. Laskujen hyväksyminen ja talouden tilan seuraaminen tai työtuntien kirjaaminen onnistuu vain parilla painalluksella.

Netvisorissa on valmiit yhteydet suomalaisiin pankkeihin, verottajan palveluihin ja useisiin eri alojen yrittäjille sopiviin järjestelmiin, kuten kassajärjestelmiin ja verkkokauppoihin, jonka ansiosta tieto liikkuu automaattisesti järjestelmästä toiseen. Netvisorin erinomaisen liitettävyyden ansiosta se on muokattavissa yritysten hyvin erilaisiin tarpeisiin. Netvisoriin on olemassa yli 200 valmista integraatiota.

Netvisorin saa käyttöön helposti ja nopeasti, sillä käyttöönotto ei vaadi laajoja räätälöintiprojekteja.

Netvisorin hyödyt:

  • Edistynyt automaatio ja saumaton tiedonkulku vähentävät inhimillisten virheiden mahdollisuutta, lisäävät läpinäkyvyyttä yrityksen talouteen ja säästävät aikaa.
  • Markkinoiden paras integroitavuus auttaa yhdistämään Netvisorin erilaisiin järjestelmiin. Yli 200 valmista integraatiota eri toimialojen ohjelmistoihin.
  • Nopea saatavien kotiutus. Tehokas myyntilaskutus ja älykäs ostolaskujen käsittely.
  • Maksuttomat ja helppokäyttöiset mobiilisovellukset yrittäjälle ja työntekijöille.
  • Yhteiskäyttöisyys tilitoimiston ja yrityksen välillä. Sama näkymä kirjanpitäjän kanssa tarjoaa läpinäkyvyyttä ja ymmärrystä oman talouden tilanteeseen.
  • Säästä aikaa raportoinnissa ja talouden seurannassa. Reaaliaikainen kassavirta ja talouden raportit aina saatavilla.
  • Netvisorin tietoturva on huippuluokkaa. Kaikki tieto yhdessä järjestelmässä vahvan tunnistautumisen takana Netvisorin ominaisuudet

Tutustu linkeistä kattaviin sähköisiin palveluihin:

 

 

Ota
yhteyttä

Visma Scanneri

Kuitit kirjanpitoon helposti ja nopeasti

Toimita kuitit kirjanpitoon suoraan omalla kännykälläsi ja unohda paperikuittien jemmailu.

Visma Scanner on maksuton mobiilisovellus, jonka avulla skannaat kuitit nopeasti ja lähetät ne saman tien eteenpäin Netvisoriin ja liität ne halutessasi myös suoraan matkalaskuille.

Fuusor

BI-palvelu tiedolla johtamisen tueksi

Hyödynnä dataa päätöksenteossa, suunnittelussa ja ennustamisessa.

Fuusor kerää ja yhdistelee kaiken liiketoimintatiedon yhteen paikkaan. Data päivittyy Fuusoriin automaattisesti, tiedot ovat aina ajan tasalla.

Docue

Juristien laatimat pohjat yli 250 asiakirjalle, mahdollisuus myös sähköiseen allekirjoitukseen.

 

Ota
yhteyttä