Virma nimeltä JPond

Se oli vuosi -85, kun Lammen Janne alotti Havisevan koululla enklannin opinnot. Niinku tapaan kuuluu, selvitettii saaks omasta nimestä käännettyä Lontoon kiälistä. Reteesti pikku-Janne totes olevansa Kangasalan oma James Pond. Sillo tämä sälli päätti, että häne tuleva virmansa ommuute sitte JPond.

Ja kattokaas ny! Kaveri piti lupaukse! Reilu 20 vuotta myähemmi Kangasalle torella perustettii virma nimeltä JPond. Mr. Pond halus luara puulaaki, jossa tyytyväine JPondi auttaa asiakasta menestyy.
Ajan saatos JPond o kasvanu toiminimestä osakeyhtiöks ja yhremmiähe puljusta 13:n ammattilaise tyäpaikaks. Tää Kangasalan Pondi akentteinee ei kyä jouru ihannii tiukkoihi tilanteisii ku elokuvie 007 – vaikka kyä tälläki porukalla haasteita riittää.

Kaikemmaailma kirjanpiro, verotukse, TESie ja lakie koukerot ovvälillä haasteellisia – iha alan ammattilaisilleki. Sillo tarttee kysyä kaverilta neuvvoo. Ja se onki melkone, toi yhteistyävvoima, aina joku osaa auttaa ja jos ei, niin sitte selvitellää yhressä! Ollaa kavereita keskenää ja sun kans. Me halutaa, ett suvvirmas menestyy!
Mitä JPond nyssitte tekee? Sassää! Mitä sää tarttet? Tilitoimistona alottanu virma o ny paljo enemmä eikä tekemiset mahru tilitoimisto-sana alle! Me ollaa su talousosastos. Ihavvarmana saat käyttöös Pirkanmaa osaavimmat akentit. Tiimi o timanttia, ja me tiäretää, että timantit o ikusia.

Nii että mitä laitetaa? Otaksää kirjanpiro, palkallaskenna, osto- tai myyntireskontra vai sihteeri? Meirällikat hoitaa sellasekki tyät, mitä sää et tiänny olevankaa! Sää tiärät sen ikävä homma, mitä sää et millää jaksa tehrä töittes päälle, mutta se o pakko tehrä. Jätä se meirä hualeks ja ota sää aikaa perheelles tai itelles! Me hoiretaa homma!

Kato lisätiatoo meirä hommista tosta yläreunasta. Rimpauta tai tuu poikkee!