5.2.2020

“Voi kuinka me sinua kaivataan” – Ja odotellaan!

Niin sinua juuri, palkkahallinnon kokenut ja rautainen ammattilainen. Osaat tellit, lellit, pykälät ja rekisterit sekä omaksut myös järjestelmät, koska niitähän olet jo käyttänyt aiemmissa työpaikoissa monia. Ai, Netvisorin eritoten? No sehän hienoa, saattaapi olla, että saat pointsit siitä. Ai ei sittenkään, no eipä hätää. Omaksut sen varmasti nopeasti, kun aiempaa pohjaa järjestelmistä on ja mehän opetamme mielellämme.

Lomapalkkoja olet varmaan jo ehtinyt laskeskella satoja? Ai tuhansia? Jes, hyvä sinua. Taisit vähän liioitella? No ei se haittaa. Pääasia, että kykenet siihen omatoimisesti ja tiedät täsmälleen mitä teet.

Meillähän on täällä aika vapaa tapa työskennellä. Eli päätä kuule omista menoistasi ja työajastasi, kunhan hommat tulee tehtyä. Sehän tietysti vaatii sen, että sinä pystyt oma-aloitteiseen työskentelyyn, olet itsenäinen ja paineen sietokykyäkin olisi hyvä löytyä. Ai, näiden lisäksi olet vielä huolellinen ja tarkka? Ja osaat tarttua toimeen? Sinähän olet ihan loistava!

Tiedätkö mikä olisi myös mahtavaa? Tykkäätkö kehittää työtapoja ja onko sinulla halua kehittyä? Ihanaa, siis tykkäät. Me haluaisimme ihan hirveästi meinaan kehittää meidän palkkahallintoa ja otettaisiin ilolla ideoita vastaan. No jos olisit vastannut eri lailla, niin ei se este olisi ollut. Meitähän on erilaisia ihmisiä ja tärkeintä meille on kuitenkin se palkkahallinnon yleisosaaminen.

Oletko muuten aiemmin työskennellyt tilitoimistossa? Niin no totta kai sinä olet, tämähän alkaa kuulostaa jo liian täydelliseltä. Samalla todennäköisyydellä voisi etsiä varmaan yksisarvista ja löytää se.

No mitä me lisäksi toivoisimme sinulta.  Meillähän on täällä hyvä yhteishenki, autetaan toisia ja niin edespäin. Huumorihan kukkii myös. Ai pitääkö olla hyvä huumorintaju? No sanotaanko näin, että huonollakin pärjää (jos tiedät mitä tarkoitamme). Hyvällä huumorintajullahan olet jo paljolti meitä edellä. Lisäksi toivomme, että sinulla on tiimitaitoja ja teet mielelläsi yhteistyötä niin kollegoidesi kuin asiakkaidenkin kanssa. Muutenhan näistä hommista ei tulisi mitään. Kaveria autetaan aina hädässä.

No mitä sinä sitten saisit palkan ja työn lisäksi. No saisit ihanat työkaverit, ergonomisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää omaa työnhyvinvointiasi vali

tsemallasi tavalla. No älä nyt ihan innostu ja heti varaa sitä laskettelulomaa tai lentoja auringon lämpöön. Niin no joo parhaitenhan niillä tosiaan palautuisi, mutta pikkusia rajoitteita ollaan tähän laitet

tu, ettei sitten mene ihan ranttaliksi ja joku on välillä töissäkin. Kerrotaan näistä kyllä sitten lisää, älä hätäile, meillä meinaan kaikki huomioidaan. Ai niin, melkein unohdin mainita ne perinteiset pikkujoulut, tyky- päivät, tuoreet hedelmät kahvipöydässä ja tilinpäätösmatkat. Vai onko ne perinteisiä? Ei tiedetä kyllä muusta tai ainakaan haluta muistaa.

Kuulostaako hyvälle? Mutta hei, sinä olet loistava. Paikka on (melkein) sinun, laitahan vielä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen pia.dahlman(at)jpond.fi. Pialta voit myös kysellä tarkemmin tehtävästä, p. 010 5743 800.

Tervetuloa JPondille uusi palkanlaskijamme, kuka nyt oletkaan! toivottaa Anna ja koko muut porukka!

Anna JPond
anna.honkala(at)jpond.fi