22.4.2020

Pyöreän pöydän Yrittäjät -ritarikunta on perustettu!

Yrittäjä pukeutuneena haarniskaan seurassaan kaksi muuta yrittäjäritaria

Sukupuolihaarniskat sivuun, tämä ritarikunta on kaikkia Yrittäjiä varten.

Yrittäjä on sinnikäs, periksiantamaton ja välillä yksinäinen taistelija. Mutta jokaista taistelua ei tarvitse käydä yksin.

Pyöreän pöydän yrittäjät on perustettu auttamaan yrittäjiä ja yrityksiä menestymään. Mitä menestyminen on? Oletko ikinä pysähtynyt miettimään, mitä menestyminen tarkoittaa yrityksellesi ja sinulle itsellesi? Jollekin menestyminen tarkoittaa taloudellista menestymistä, kun taas toiselle menestyminen voi tarkoittaa tilikauden positiivista henkistä nettotulosta.

Uskallan väittää kahta asiaa. Ensinnäkin jokainen yrittäjä haluaa liiketoiminnallaan lopulta aina auttaa myös muita. Toisekseen jokainen yrityksen tekemä päätös vaikuttaa tavalla tai toisella yrityksen talouteen.

Nämä kaksi väitettä ovat keskiössä, kun pyöreän pöydän yrittäjät alkavat kokoontua.

Itse keskityn pyöreän pöydän ritareissa talouden pyhään kolminaisuuteen: kannattavuuteen, vakavaraisuuteen ja maksuvalmiuteen. Olen 16 vuoden ajan päässyt tutustumaan arviolta 400-500 pienen ja keskisuuren yrityksen toimintaan. Työurastani olen ollut 10 vuotta yrittäjänä. Aloitin yritystoimintani yksin kotona ”työpöytä-tuoli-tietokone-tulostin -paketilla”

Sinä puolestaan tuot pyöreän pöydän ritareiden avuksi omat vahvuutesi ja näkemyksesi.

Pyöreän pöydän yrittäjät tarvitsevat toisiaan. Minä tarvitsen sinua auttaaksemme muita.

Meidän kaikkien ritarien verkostoista löytyy varmasti paljon ratkaisuja ongelmiin ja lisää vastauksia kysymyksiin.

Kiinnostuitko ja kuinka pääset mukaan pyöreän pöydän yrittäjiin?

Ritarikelpoisuuden kolme kriteeriä:

  1. Olet yrittäjä. Yhtiömuodolla ja yrittäjäkokemuksen pituudella ei ole väliä. Voit olla myös yrityksen osaomistaja tai sivutoiminen yrittäjä.
  2. Haluat ottaa apua vastaan ja auttaa muita
  3. Haluat menestyä

Pyöreän pöydän yrittäjiä ei ole perustettu luentotilaisuuksiksi, joten jokaiseen ritarikuntaan kuuluu 3-10 ritaria. Näin ollen varmistamme, että jokainen ritari tulee kuulluksi ja huomioiduksi.

Painotan, että pyöreän pöydän ritarit on perustettu nimenomaan Yrittäjille, sukupuoleen katsomatta.

Ritarikunnat kokoontuvat Riihellä ja/tai JPondin konttorilla sovituin väliajoin, ritarikunnan mukaan. Korona-epidemian aikana kokoontumiset hoidetaan sähköisin välinein (esim. Teams/Zoom) tai sitten siirretään tapaamisia myöhempään ajankohtaan.

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä minuun:

Janne Lampi
janne.lampi(at)jpond.fi
tai laita viestiä JPondin facebookin kautta